Att skynda sig i onödan

Började dagen här hemma och hann med lite skrivtid innan jag for iväg till dagens möte. Mötet hölls vid en större miljöanläggning och känner mig både liten och vilse när jag är där. Det var dessutom ett känsligt möte och jag gick lägga massor av tid på att låta personer få prata av sig, lyssna och att vara uppmuntrande. Det gick riktigt bra så jag var lättad när jag lämnade anläggningen för att åka tillbaka till kontoret där jag sitter mesta tiden. Jag skyndade mig tillbaka för att  mina kollegor inte skulle undra vart jag tagit vägen.

Det var dock ingen som saknade mig eftersom ingen var på plats på kontoret. Ingen. Jag ensam i stort rum och undrade varför jag skyndat mig så. Under eftermiddagen ringde en rekryterare så jag gjorde en spontan telefonintervju. Tydligen gjorde jag bra ifrån mig för det tog bara en halvtimme innan jag blev kallad till fysisk intervju. Kul tycker jag. Det ska bli spännande att se vad de kan erbjuda.

Det blev en hyfsat tidig hemgång, kändes inte kul att sitta ensam. Istället fick jag tag i en av de böcker jag sökt efter på bibblan, den gång på ett annat bibliotek. Kändes allt mer som en mycket bra dag.

Min kväll är lugn, har legat på soffan med en bra bok och nu ser jag på Let´s dance. Det är ju fredag!

Annons

4 tankar på “Att skynda sig i onödan

  1. Håller med! Att skynda sig i onödan är verkligen irriterande. Jag hastade för att hinna till gårdagens klippning men tji fick jag. Frisören hade dubbelbokat så jag fick komma tillbaka en timme senare…

    Ha en härlig lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.