Mitt rörmokar-jag

Mitt liv som rörmokare är inte glamoröst. Turligt nog är jag i rörbranschen väldigt sällan. Ikväll uteblev dock min promenad då jag upptäckte lite vatten på badrumsgolvet misstanken gick till min tvättmaskin. Det var inte jättemycket vatten men eftersom det inte ska vara något alls så blir man ju misstänksam.

Det visade sig att det vara en rördel som sprungit läck. Det är bra för det kan jag åtgärda själv. Dock, just ikväll är butikerna stängda och jag har inga nya delar hemma. Har i alla fall lyckats med en provisorisk lagning så att det fungerar till vidare.

Jag är inte särskilt praktisk av mig. Även om jag fixar att lösa problemen så tar det tid. Det tar även mitt humör. Jag muttrar och tänker att när jag en gång i tiden var gift, så var vi två som delade på dessa olyckor och det var bra. Jag hade mycket gärna fått hjälp med detta. Nu tjurar jag en stund. Sedan tänker jag att jag är glad att jag inte valde rörmokaryrket. En kväll om året kan jag stå ut med.

Annons

4 tankar på “Mitt rörmokar-jag

  1. Händer det inte oftare än så får man vara tacksam. Vissa uppgifter är dock sköna att överlåta på någon annan… Hoppas att du fixar det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.