Frusna vårkänslor

Efter gårdagens urladdning var det nya tag idag. Jag pluggar hemifrån och har haft grupparbete. Vi är i slutfasen och det är en hel del kvar att göra. Några var kreativa, andra blev stressande. Själv bidrar jag mycket och har läget under kontroll. Idag blev jag dock lite besviken på en person i gruppen som bara hjälper till när man ber henne och som dessutom inte delar med sig av information. Känns inte som ett aktivt deltagande. Det här är en person som glidit igenom hela utbildningen genom att låta andra jobba i grupparbeten. Det är en strategi som fungerar men det är å andra sidan en person som jag inte kommer att rekommendera till anställning.

Tog en lunchpromenad. Fy bubblan. Vintern är tillbaka, det är snö på backen och det kommer mer i form av snöblandat regn. Jag var rejält blöt redan när jag kom till en butik för att handla och efter det försvann allt lust till längre promenad. Jag följde dock planen att gå förbi blomsterhandeln. Jag hade först tänkt att köpa blommor, typ påskliljor, till balkonglådorna. Det kändes inte alls rätt idag så jag föll istället för frestelsen att köpa små färgglada primulor. De är så söta och kan få mina frusna vårkänslor att tina.

Nu väntar kaffe innan nästa pass drar igång. Jag har som mål att blir klar med två uppgifter idag. Är jag riktigt flitigt kan jag få lite ledigt i helgen och det skulle verkligen passa mig.

2 tankar på “Frusna vårkänslor

  1. Det fungerar kanske som en strategi under utbildningen men som arbetskamrat hade jag sagt nej tack. Alla måste bidra på ett aktivt sätt!

    • Nu kan jag behärska mig men om det vore en kollega skulle jag behöva gå in i ett stängt rum och avreagera mig innan jag tog ett samtal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.