Det här går ju inte som jag tänkt mig

Idag har jag suttit på kontoret hela dagen och filat på presentationsmaterial och förstudierapport. Arbetet är koncentrerat och intensivt och jag saknar kollegor som tar fikarast. Jag har behöver ta paus ibland för att sträcka på benen och ruska på axlar och armar. Jag är nog van vid att ha mer varierande uppgifter och nu blir jag trött av att ha ständigt fokus på samma sak. Man hinner mycket på nio timmar men jag behöver paus för att det ska blir bra. Arbetsdagen avslutades med ett styrgruppsmöte med mina handledare. Det var faktiskt lite nervöst att få återkoppling från dem. Allt gick bra, jag fick bra beröm och även några goda råd som jag är tacksam för.

Min handledare vill dock fortsätta efter mötet trots att klockan var mycket. Vid halv sju lyckades jag smita. Jag hade ju tänkt att jag i mitt nya liv inte ska jobba för mycket och alltid gå hem i tid. Den här veckan har jag misslyckats med det två dagar av fyra. Hur blev det så här? Hoppas verkligen att det blir bättre snart.

Den sena hemkomsten gör att orken att plugga tryter. Jag har visserligen gjort det viktigaste men vissa saker får jag helt enkelt skjuta upp till helgen. Det blir visserligen inte som jag tänkt men hälsan är viktig. Jag måste få tänka på annat någon timme innan det är dags för nattsömn.

 

2 tankar på “Det här går ju inte som jag tänkt mig

  1. Det behöver du verkligen göra så jag förstår att du inte orkade plugga något i kväll. Visst kan man behöva stanna över lite då och då men det får inte bli någon vana. Det är otroligt viktigt att tänka på arbetstiderna och att få sin lunch. Tyvärr bli min lunch naggad i kanten ett par dagar i veckan…

    • Jag har jobbat alldeles för mycket genom åren och älskat mitt jobb, så jag klagar inte Nu har jag dock bestämt mig för att både jobba och leva ett gott liv och måste upp så att jag inte faller in i gamla vanor. Så klart att man måste få äta sin lunch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.