Nya lärdomar

Förra veckan visade sig bli mer fylld av uppgifter än jag anat. Jag stressade inte, tog en sak i taget och tog paus när så behövdes. Det innebar att klockan hann bli 18.00 på söndagskvällen innan jag lämnade in den sista uppgiften. På så sätt blev det inte mycket helg. Å andra sidan är denna veckan betydligt lugnare, med bara en enda liten uppgift som ska in samt en projektplan som nästan är klar. Det ska bli skönt att få komma ikapp och förhoppningsvis kunna ligga lite före när veckan är slut. Det kommer att behövas för att klara av den här våren.

Att förra veckan blev arbetstung berodde bl.a. på att en uppgift krävde ett nytt tänk. Det här med att lära om, glömma sin gamla metod och börja en ny kan tid. Men jag lärde mig massor som jag kommer att ha nytta av. På så sätt kändes det värt allt tid som gick åt.

Nu sitter jag med en kopp kaffe och försöker planera både veckan och resten av februari och mars. Sedan ska jag ut och ta hand om snön innan jag sätter igång med pluggandet igen. Vi har mycket snö och jag behöver komma på var jag ska lägga all snö som jag inte vill ha på min bil och min parkeringsplats. Det tycks som att det saknas platser för snön, vilket tyder på dålig planering. Misstänker även att det är flera på gatan som behöver hjälp att skotta, då det får bli dagens träning.

2 tankar på “Nya lärdomar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.