Snöpromenad

Gårdagen promenad, kändes i benen. Det är inte jättemycket snö men inte heller så bra plogat vilket gör att man halkar fram. Ändå skönt att komma ut. Under dagens promenad blev vädret än mer kännbart.

Det blåser och snöar. Stora flingor singlar ner och det bildar ett tjockt täcke av snö. På utvägen var det medvind och jag fick hålla i hatten. Hemvägen gick i motvind och ännu mer snö. Tydligen är detta bara början på ett oväder. Känns skönt att komma in igen.

Tänker att snöpromenader är bra träning, åtminstone för vissa delar av kroppen. Såg  en liten vovve som smet från sin husse och hunden passade då på att glädjefyllt hoppa runt i snön. Tänk om jag hade den energin. 

Det är sådan här dagar man får leta i frysen och ta fram en äppelpaj som jag bakade i höstas. Det tycker jag att jag är värd.

 

6 tankar på “Snöpromenad

    • Man får god användning av vinterkläderna i år. Tyvärr har vi inget bra skidföre här där jag bor, det har mest varit kallt. Kanske att man nu kan leka lite i snön.

  1. Mmm, äppelpaj! Vilken bra idé för att förgylla vintern! Jag får ont i kroppen av att halka omkring i tunga vinterskor och promenerar därför alldeles f lite just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.