På väg mot soffan

Ägnade eftermiddagen åt studier på biblioteket. När ögonen inte orkade längre bjöd jag mig själv på fika för att fira ett oväntat bra betyg som jag fick besked om igår. Kanske att fikat inte var så festligt men det var skönt att få koppla av en stund innan kvällspasset med mer pluggande tog vid. Gjorde bl.a. något konstigt kunskapstest. Misstänker att det handlar om att få oss att tänka till, eftersom föreläsningar knappast har behandlat alla ämnen som kom upp. Nåväl, nu är det gjort.

Nu får jag dock inte in mer kunskap i huvudet och ska istället lägga mig på soffan med en bok. Jag ska leta upp den mesta lättlästa feelgood-roman jag har, det är ungefär vad jag orkar idag.

Egentligen ska jag även ta beslut om jag ska skriva en tenta på lördag. Den är frivillig men ger möjlighet till högre betyg. Det är skrivning i sal, så jag måste ta mig till Uppsala. Min tanke var, när jag anmälde mig, att det kunde vara kul att se hur det går till. Nu tänker jag att det finns mycket annat som är mer intressant att göra en lördag. Kanske kan sova på saken.

2 tankar på “På väg mot soffan

    • Jag blir allt mer tveksam om att offra min dyrbara tid och bli nervös för ett betyg som jag aldrig kommer att titta på. Jag vet ju vad jag kan, det är ju det viktigaste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.