Stil

I förra veckan såg jag en tröja på rea som såg skönt ut. En gosig tröja att värma sig i nu när det är kallgrader. Snart slogs jag dock av tanken att den var mer fritid än representation. Under de senaste åren har jag ju suttit hemma och pluggat och inte behövt tänka på vad andra tycker om min klädsel. Det har inneburit slitna jeans, bekväm skjorta och en kofta eller tröja när vädret krävt det. Det är en stil som jag absolut inte gick klädd i på jobbet. Där var jag mer av en klänningstjej. Nej, någon tröja blev det inte, inte denna gång.

Eftersom vårterminens exjobb sker för ett företag, kommer jag att vara där och träffa en hel del nya människor. Klänning är helt fel men visst finns det annat i garderoben som passar. Men det här har fått igång tankar på vilken stil som är jag. Eller rättare sagt, vilken stil är jag efter den förändring som jag jobbat med under de senaste åren?

Jag har inte svaret men det ska jag ta reda på. Det finns mycket i garderoben som jag gillar, kanske kan kombinera på ett nytt sätt men det finns även en hel del som jag inte trivts i och sådant som inte längre känns rätt. Kanske är det tid att våga testa något nytt?

6 tankar på “Stil

    • Vet inte så mycket om deras klädkod men jag tror att den är avslappnad. Det ska bli intressant att se om den är lika över hela företaget eller om den skiljer sig åt. Samtidigt vill jag ju hitta min egen stil, på rätt nivå.

  1. Gör en inventering och rensning och se sen vad du behöver komplettera med. Köp lite modemagasin o låt dig inspireras av klädkombinarioner. Jag brukar ibland kolla glättiga magasin för att hitta lite nytänk att applicera på befintlig garderob. Jag föreställer mig att din stil är funktionell/klassisk. Varför vet jag inte men genom att läsa bloggar gör man sig en uppfattning om en person men jag har ingen aning om den stämmer 😁

  2. Min klädstil går i skov. Ett tag ägde jag knappt byxor, hade bara klänning eller kjol. Sen blev det jeans för hela slanten. Just nu är jag för tjock för mina kläder och vägrar köpa nytt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.