Kaffeprat och fika

Ibland ställer jag upp i olika enkäter och kundundersökningar och härom dagen blev jag utvald för en djupintervju. Ett företag vill ställa frågor om en kommande produkt och jag accepterade. Eftersom jag fick veta att det handlade om kaffe och kaffebryggning, tycker jag är jag passade för uppdragen. Idag var jag på plats och gav mina ärliga svar. Det gick ganska fort och kändes lite tveksamt om det var värt besväret om tanke om resan till och från intervjun.

Passade på att belöna mig med lördagfika på ett av mina favoritkaféer. Det passar ju fint med saffransbröd nu är vi är inne i december. I övrigt har jag svårt att hitta adventskänslan i regnvädret (även om mina nya regnhatt underlättar). Tog en tur in på Indiska för att inspireras av glitter i guld och rött men köpte inget. Tänkte att jag skulle vilja ha en adventskalender, vilket jag förstås borde ha föreberett tidigare.

Just nu överväger jag att lära mig att göra hemgjord kola. På bageriet fanns jättefina påsar med hemkokad kola. Det såg fantastiska ut och finns bland med havsalt, vanilj och lakrits. En påse kostade 115 kr. Jag misstänker att det är vad det kostar att få till en riktigt bra kola men för mig är det alldeles för kostsamt. Det ber inspiration att försöka själv. Men det får bli en annan dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.