Tankar om våren

Idag lyssnade jag till ett informationsmöte om kommande examensarbete. Tanken är att de ska ske under vårterminen. Å ena sidan är jag extremt peppad och förväntansfull, å andra sidan inser jag att jag inte kan börja jobba under våren. Det har satt igång en massa tankar i huvudet.

Min tanke har under hela studietiden varit att om jag hittar mitt drömjobb, tar jag det. Det går att plugga och jobba samtidigt. Då ex-jobbet är ett större jobb som görs på ett företag, riskerar jag direkt att hamna i intressekonflikt om jag har ett annat jobb. Jag behöver alltså avvakta med att börja jobb. Jag har inte riktigt tänkt på det tidigare, och nu vet jag inte hur jag ska göra.

Jag vill förstås slutföra min utbildning men är även sugen på att börja jobba igen. Två starka viljor. Jag ser verkligen fram emot att göra examensarbetet, det ska bli superkul. Men självklart finns även en ekonomisk aspekt. Ja, det här tål att tänkas på.

Annons

2 tankar på “Tankar om våren

    • Du är klok. Jag hoppas att jag landar i det. Har jag pluggat så här länge, känns det dumt att missa spurten – det är ju examen jag vill ha. Så snart jag tjänar pengar igen kan jag ju fortsätta med sparandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.