Att tänka långsamt

Det fanns tydligen något gott med att tänka på behovet av en teve-apparat. Nu är bilden tillbaka igen på min gamla trotjänare. Vi får väl se hur länge de fungerar denna gång. Nuvarande situation är ju inte så pålitlig men kanske att den håller ett tag till. Tur att jag inte köpte ny teve. Det har sina fördelar med att tänka långsamt.

Hann dock bli väldigt sugen på att köpa ny dator. Kanske dags att starta en marknadsundersökning och kolla spargrisen. Jag är ju inte så förtjust i dessa teknikinköp och jag känner mig ganska förvirrad när jag kommer till butikerna. Med lite marknadsundersökning på egenhand samt att serviceminded försäljare kan det gå bra. Om jag möte försäljare som inte tar sig tid att hjälpa, då går jag ut igen. Tror dock att jag gör som med teven – jag skyndar långsamt och hoppas på tur.

 

2 tankar på “Att tänka långsamt

  1. Att köpa ny dator är inte det lättaste och själv är jag dåligt insatt. Därför är jag tacksam för att Husse har den största kompetensen för annars hade jag nog kommit hem med helt felprodukt. En bra och pålitlig säljare är verkligen A och O! Lycka till när det blir så dags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.