Otakt med tiden

Jag är ur fas. Eller så är det tiden som inte går som jag vill. Igår trodde jag på fullt allvar att det var tisdag hela dagen. På kvällen missade jag ett möte – ett onsdagsmöte. Fy så jag skämdes. Eftersom jag var på teater, hade jag telefonen avstängd och märkte inte hur mina gruppkompisar försökte nå mig. Det här brukar inte hända mig, även om det har hänt någon gång tidigare. Men usch och fy för känslan när man upptäcker sitt misstag.

Vad värre är, jag tycks inte lära mig. Min kropp säger mig att det är onsdag idag. Tillsammans med eftermiddagskaffet har jag suttit och skrivit en lista på saker som jag ska göra imorgon torsdag, eftersom jag reser bort på fredag. Men eftersom det tydligen är torsdag idag, så sitter jag lite i klistret då listan knappast är avprickad.

Jag skyller på att det är förkylningsvirus som spökar i min skalle. Jag brukar verkligen ha bättre koll. Konsekvenserna är dessutom hanterbara om än irriterande. Det ska bli jättespännande att se om jag kommer iväg till tåget i morgon!

2 tankar på “Otakt med tiden

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.