Erbjudanden med mini-värde

Idag fick jag ett erbjudande från Circle K om att komma in till dem i helgen. Jag erbjuds köpa en stor mugg kaffe för priset av en mellanstor. Nyfiken som jag är kollade jag prisskillnaden som visar sig vara 3 kr. Nu kan jag visserligen promenera till macken men det känns knappast värt en omväg. De skulle behöva sänka bensinpriset betydligt för att göra resan värd.

Har även noterat att årets julfrimärken börjar säljas den 1 november. Det innebär att portot blir 8,50 kr istället för 9 kr. Behöver antagligen skicka ganska många julhälsningar för att det ska bli kännbart i plånboken. Men… det finns faktiskt en ljuspunkt. Jag såg nämligen att det längre portot kan användas under perioden från försäljningsstart till 31 december. Det är ju två månader då man kan skicka hälsningar med något längre porto.

Tyvärr är dessa erbjudanden inget jag kommer att bli rik på. Jag blir inte heller särskilt positiv inställd till företagen. Å andra sidan, det har fått lite uppmärksamhet tack vare att jag skrivit detta inlägg.

3 tankar på “Erbjudanden med mini-värde

  1. Suck, säger jag bara. Misstänker att vi fått samma erbjudande från Circle K men vi nappar inte heller. Brukar det inte vara större prisskillnad och förmånligare när det gäller julfrimärkena? Julkort kommer att skickas men om det blir med julfrimärken eller inte återstår att se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.