Mellandag

Pust och stön. Det blev en lång kväll igår, med både seminarium och gruppmöten. Det är mycket som ska diskuteras och det blir tidvis rörigt. Det hör nog till. Men när orken tryter så påverkar det mitt glada humör och jag är inte lika tolerant mot oändliga återupprepningar.

Vaknade i morse med en tilltagande förkylning. Halsont och dunkande huvud har även kompletterats med rinnande näsa. Så nu sitter jag med näsdukar och försöker få hjärnan att tänka klart. Det är ingen vidare fart på hjärncellerna när man är sjuk.

Har bestämt mig för att det här får bli en mellandag. Jag kan förbereda texter mm men utan att slutföra. Det kan nog vara bra att läsa igenom dem när hjärnan är piggare. Känner mig tacksam att jag inte har deadlines denna vecka. Undrar samtidigt om denna förkylning är ett resultat av tidigare veckors stress. Hoppas inte att det är dagar balkongen som fått näsan att rinna.

4 tankar på “Mellandag

  1. Det är väl inte helt omöjligt att förkylningen kommer efter stress. Men oavsett, det är aldrig kul med sjukdagar. Önskar dig snabb kryning!

    • Tack! Det är ju inte någon allvarlig åkomma, jag tappar bara lite fart. Men jag undrar var det kommer ifrån eftersom jag inte kan ha blivit smittad av någon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.