Dag av floppar

Har haft tankar på några kortare resor och satt mig vid datorn idag för att boka. Dock behövde jag flytta pengar mellan olika banker och konton men det var tyvärr inte möjligt pga tekniskt fel. Otur för mig men jag hoppas att resorna finns kvar till bra pris även i morgon.

Nästa uppgift var att leta fram några drömjobb som jag kunde söka. Något ska jag ju göra när studierna tar slut och jag vill göra något riktigt roligt. Något sådant, lyckades jag dock inte hitta idag. Jag har inte lyckan med mig idag.

När jag sitter ensam här hemma och pluggar, är klädkoden mycket enkel och långt ifrån respektabel (vilket jag borde ha tänkt på innan jag öppnade dörren för brevbäraren idag 🙂 ). Idag ansträngde jag mig och klädde mig fint eftersom jag hade en biljett till teater under eftermiddag. Fick skynda mig till tåget och köpte biljett. Stressen var onödig då inget tåg kom. Det dröjde. När jag väl kom på ett tåg, kom jag bara två stationer sedan var det stopp. Det visade sig vara en olycka vid Södra station som orsakade stora störningar. Eftersom jag insåg att jag inte skulle hinna till teatern, klev jag av och vände hem. Otur för mig som missar en teaterföreställning men mina tankar går till den eller de olycksdrabbade.

Jag har verkligen inte lust att plugga mer idag men snart start mitt kvällspass. Jag har ägnat en del av dagen åt att uppmuntra mina olika gruppkamrater att göra sina delar, så att jag kan fortsätta och sedan slutföra. Hoppas att de överraskar mig och blir klara i tid. Jag har tre olika inlämningar på torsdag och vill helst inte göra allt i sista stund. Men samtidigt kan jag konstatera att man kan ha olika syn på framförhållning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.