Jeansen är här igen

Efter en ovanligt lång period klädd i sommarklänning eller shorts, har jag nu tagit fram jeansen igen. Sedan i maj har jag bara haft långbyxor när jag behövt klä upp mig exempelvis inför möten och intervjuer. Men i torsdags kändes mina shorts inte längre rätt. Några av klänningarna kan jag ha med en kofta till. Andra känns mer fel, det är något med mönster, form och kvalitet som gör att de känns udda. Sandalerna hänger fortfarande med även om fötterna längtar efter mer uppbyggda och fotriktiga skor.

Inom mig finns en stark längtan att ta fram sjalar, poncho och få känna den mjuka värmen mot huden igen. Inomhus behövs de verkligen inte. Den solvärme som byggnaden sög åt sig, räcker länge än. Men det kan vara skönt med koftan när jag sitter på balkongen. Det är en förändringens tid just nu, de varierar från dag till dag vad som passar.

Apropå vad som passar, så känner jag mig glad att jeansen sitter som de ska. Det är ju ingen självklarhet. Ett glädjeämne en solig lördag.

2 tankar på “Jeansen är här igen

  1. Jag har varit ute i skogen i em, hade en tshirt plus en tunn kofta, solen sken ju! Kändes kallt i början, men blev bra när jag rörde på mig… En skön skogspromenad med en försiktig sol som tittade ned på mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.