Stressad och maktlös

Igår hade jag ett första gruppmöte men den av mina studiegrupper. Det känns som en bra grupp och jag ser fram emot arbetet. Det som däremot inte känns lika bra är att vi redan är stressade och förvirrade. Ingen av oss förstod vad som förväntades av oss då informationen är bristfällig och motsägelsefull. Deadlines ligger nära i tiden. Så är det i alla kurser. Min första tanke var att det är ju så det är att plugga på Universitet. Vi biter hop och hoppas att det klarnar.

Men idag har jag tänkt vidare. Skolan började för en vecka sedan. Det känns inte rimligt att vi redan känner att vi halkat efter och inte känner att vi mäktar med. Just nu överväger jag att hoppa av en kurs. Men det kan ju bli lättare längre fram. Har lovat mig själv att hålla ut denna veckan innan jag bestämmer mig.

Jag har dessutom lovat mig själv att aldrig utsätta andra för denna maktlöshet och stress, som vi känner.

4 tankar på “Stressad och maktlös

  1. Även jag har råkat ut för otydliga direktiv idag så imorgon ska jag o kollegan bolla för att försöka förstå på vilken nivå vi ska hitta/skapa dokumentation på. Övergripande eller detalj?! Frustrerande.

  2. Håller med dig helt i dina tankar. Jag tänker att universitetet måste bli tydligare i sina instruktioner för A och O är att veta vad som förväntas. Att förstå uppgifter. Hoppas det klarnar snabbt.

    • Det kommer säkert att ordna sig. Ibland känns det bara så onödigt att bli stressad. Jag vill inte ha det så. Så då får jag väl försöka ändra på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.