Valrörelsen är igång

Det stundande valet påverkar både mina tv-vanor och min puls. Jag kollar olika debatter och andra program. Jag gillar Svt:s partiledarutfrågning och jag gillar även TV4:s porträtt av partiledarna. Jag tycker att de ger bra bilder eftersom de få lite tid. Däremot blev jag besviken på gårdagens Svt Agenda som jag tyckte tappade kontrollen. Jag tyckte bättre om debatten i TV4 om skolan ikväll, då det kändes som att Ekström och Björklund verkligen bottnade i frågorna.

Men jag har svårt för dueller och debatter. Politikerna försöker hinna med mycket, vill få så mycket som möjligt sagt. De pratar så fort och forcerat och jag tycker att även min puls stiger. Jag blir stressad av tempot.

2 tankar på “Valrörelsen är igång

  1. Jag skulle vilja ha svar på vissa frågor men många debatter genererar bara motfrågor och inga svar… I vår kommun har ett parti egen majoritet vilket lägger nivån för debatten tyvärr.

    • Det är inte helt lätt att få svaren. Jag har ännu inte besökt några valstugor. Jag tycker landstingsvalet är svårast, så där borde jag leta mer svar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.