Lilla trollflöjten

Parkteatern, som är en del av Stadsteatern i Stockholm, har en lång tradition av att ge gratisföretställningar på olika utomhusscener i Stockholm under sommaren. Numera är det inte enbart teater på repertoaren utan även dans, musik, författarsamtal mm. Jag har haft många fina upplevelser genom åren och igår fick jag en ny upplevelse att lägga bland varma minnen.

Jag tog mig till Långholmen för att se ”Lilla Trollflöjten”. Det är en musikal som på sätt och vis baseras på Trollflöjten men det är en egen tolkning som är mycket fri i sin form och det är ny musik. Det började riktigt illa, då ljudet inte fungerade. Det tog sin tid innan det kom igång. Det var inget problem för publiken då vi satt bra i skuggan och de flesta har med sig picknick. Sedan fick vi njuta av en både roliga och lite allvarsam musikal. Alla aktörer superbra och det var en fröjd att få uppleva både skådespelet och musiken. Mitt i, fick de bryta för att fixa ljudet och även det fungerade utmärkt.

Ljudmässigt var det kanske inte den bästa föreställningen men å andra sidan var stämningen jättefin och man ser verkligen hur proffsiga skådespelarna är. Det blev en jättefin kväll, varm på alla sätt.

4 tankar på “Lilla trollflöjten

    • Det är en stor fördel här. Utbudet är stort och det finns mycket att välja bland. Jag är ganska bra på att gå på teater, däremot nyttjar jag inte musikutbudet som är enormt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.