Fläktande vind för gott

Livet är lite lättare när det fläktar! Alla dagar då temperatur kan hålla sig under 30 grader betraktar jag som bra dagar. Lite vind är härligt, regn vore en dröm.

Natten till torsdagen var outhärdlig för min del. Mitt sovrum ligger på övre plan i lägenheten med fönster åt ett håll. Värme från hela huset samlas där och jag kan inte vädra ut det, på ett enkelt sätt. Efter många sömnlösa timmar gick jag ner och la mig på soffan. Det borde jag ha gjort tidigare. Soffan är förvisso obekväm men varje grad under30 gör skillnad. Lärde av erfarenhet och natten till fredagen sov jag på soffan och vaknade på ett glatt humör! Numera känns 26-27 grader som svalt.

En plats som inte är sval, är tunnelbanan. Det fick jag erfara i torsdags. Pendeltåget var varmt men tunnelbana var kokhet. Pust och stön. Det rann svett i varenda panna och jag bestämde mig för att undvika trängseln i tunnelbanan den närmaste tiden. Det var skälet till att jag fick en lång och skön promenad ifrån Långholmen till pendeltåget på torsdagskvällen. Det tog tid, jag blev svettig men det kändes ändå som en fin kväll att flanera genom Söder.

Håller tummarna för regn och svalka så att man snart kan börja blogga om andra saker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.