Måndag, måndag, måndag

Känner mig dagvill men har förstått att det är måndag. Det började segt. Jag sover dåligt på nätterna men i morse sov jag tydligen gott, så gott att jag missade klockornas ringning. Nu vill jag inte riktigt kallade det försovning eftersom jag inte har några avgörande tider att hålla fast vid denna vecka. Däremot var min plan att träna tidigt på morgonen, då det förhoppningsvis är något svalare. Den planen blev det inget av med.

Under förmiddagen försökte jag ägna mig lite åt att sortera kläder. Jag har förlagt ett par shorts och jag saknar dem verkligen. Tyvärr lyckades jag inte hitta dem, men oj så svett jag blev. Och ingen svalka finns här hemma.

Valde som alla andra dagar att åka till simhallen för att simma. Under eftermiddagen är det för varmt för löpbandet så jag fortsätter att skjuta den planen till en svalare framtid. Simningen var skön, mycket folk som vanligt och olika människor varje dag.

Efter träningen stod handling på listan då toapappret är på väg att ta slut. Det är sådant som inte får hända. Tandkräm, tops och toapapper är sådant som absolut måste finnas hemma hos mig. Det var ljuvligt skönt att gå omkring i svalkan i köpcentret. Jag bjöd mig själv på fika och fick även två t-shirts. Ibland är jag generös mot mig själv.

Kvällen har bara börjat mig jag tänker mig läsning på balkongen samt att lyssna på något eller några avsnitt av Sommar i P1. Det tycker jag bör räcka för en måndag i juli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.