Glädjeämnen

Det är en ovanligt varm söndagskväll och jag försöker få ner temperaturen i lägenheten. Medan vinden vädrar, sitter på balkongen och tänker på saker att vara tacksam över.

Ikväll är jag oerhört tacksam för huvudvärken som gjorde att jag ställde in min planerade vandring i veckan. Jag vet att jag är ganska envis när jag väl är ute och jag hade antagligen gett upp för sent. I denna värme är det inte hälsosamt. Även om sommarens planer går åt fanders, så har jag hellre hälsan i behåll.

Ikväll är jag även glad för att det tycks som att Odenplans pendeltågsstation ska öppna i morgon. Det gör det möjligt för mig att ta mig in till stan och till skärgårdsbåtarna. Vips så känns det som en bra möjlighet med lite skärgårdsluft. Jag längtar till havet.

Jag är även tacksam för att jag kommit igång med träningen. Jag känner mig starkare i musklerna även om jag blir lite snurrig av att svettas så mycket. Det viktigaste är att jag är igång. Det vill jag gärna hålla fast vid.

Imorgon börjar en ny vecka och det ser jag fram emot. Jag har ingen aning om vad den kommer att erbjuda och det känns spännande.

2 tankar på “Glädjeämnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.