Wow, vilket läshalvår

Har inspirerats av flera bloggare som gjort halvårsbokslut avseende sin läsning dvs en summering av hur många böcker de läst under första halvåret. Jag älskar uppföljning och har därför kollat min egen statistik.

Mitt mål för året är i snitt 52 böcker dvs en bok i veckan. Per dags dato, dvs 4 juli har jag läst 44 böcker vilket tyder på att mitt mål kommer att överträffas med råge. Däremot, ligger jag lite efter i mitt bildningsprojekt 50 innan 50, där jag läser klassiker och andra böcker som jag önskar att jag redan har läst. En slutsats är således att jag behöver läsa fler böcker från min projektlista. Det ska jag börja med, redan i dag.

4 tankar på “Wow, vilket läshalvår

  1. Bra jobbat minst sagt! Själv räknar jag aldrig mina böcker men jag vet att det brukar bli en hel del till antalet. Under sommaren blir det oftast den lite mera lättsmälta sorten så just nu Jungstedts senaste.Trevlig läsning!

    • Det känns egentligen inte viktigt att räkna men är lätt gjort. Jag tycker också att det är skönt med lite mer lättsamt under sommaren men nu måste jag ta tag i min lista. Nu läser jag ”Tre män i en båt” och den är kul.

  2. Härligt att du har sån bra läsfart! Jag sammanställer mina lästa böcker varje månad. Det brukar bli mellan sju och tio. Antalet beror lite på livet i övrigt och jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.