Bytt är bytt

Idag har jag varit och kollat på en inspelning av tv-programmet ”Bytt är bytt” som går på TV4. Jag tänker att det kunde vara kul. Nja, sådär, tycker jag i efterhand.

Jag hade höga förväntningar men de infriades inte riktigt. Jag hade en bild av att man skulle få se lite av föremål men så var det inte. Det blev en väldigt spännande men samtidigt väldigt lång eftermiddag. Jag var där till insläpp 12.45 och gick därifrån 16.30. För mig är det lite för lång tid för att sitta på plaststol utan varken vatten eller fika.

Någon som var intressant att studera, var de andra i publiken. På bekräftelsen med information stod tydligt att man skulle var finklädd. Det har tolkats på väldigt olika sätt. Det är med viss förskräckelse som jag under hur vissa ser ut när de inte är finklädda.

Jag är i alla fall glad att ha sett det. Nu vet jag hur det går till och kan ägna resten av livet åt annat.

6 tankar på “Bytt är bytt

  1. Ja, det där med klädkoden är onekligen väldigt subjektivt. Jag är ganska så traditionell av mig och tycker det är trevligt när till exempel eleverna kommer finklädda till skolavslutningen. Jag har också lite svårt för om någon kommer i jeans och T-shirt på ett barndop. Men jag har insett att där tycker många olika…

    Nu har du i alla fall sett hur det går till. Jag skulle aldrig klara av att sitta på en plaststol så länge, den saken är säker.

    • Jag var grymt imponerad av en mellanstadieklass (gissar jag) som klarade av att sitta still så länge. Jag satt framför dem, och ville förstås föregå med gott exempel och sköta mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.