Sol och bad

En stor fördel med att ha ett flexibelt liv är att man kan prioritera om. På dagens agenda stod vandring. I morse när jag vaknade, ville kroppen annat än strövtåg och eftersom jag har möjligheten valde jag att lyssna på kroppen. Istället har jag skrivit på en opponering av en annan studiegrupps arbete och jag har även varit och simmat i simhallen. Jag har helt enkelt gjort morgondagens agenda!

Det känns lite konstigt att gå in i ett badhus när solen skiner. Det är som att jag är uppfostrad till att vara ute när solen skiner. Men kroppen behöver simning och den när mest effektiv och givande i tempererad bassäng. Det var ljuvligt skönt att få sträcka ut hela kroppen och röra på leder på ett mjukt och behagligt sätt. Min kropp trivs i vattnet och träningen känns väldigt naturlig där.

Under promenaden hem, kändes att sommarvärmen inte är så stark som jag gärna vill tro. Det tar tid att värma upp den avkylda kroppen då vindarna, trots solen, är svala. Men det är ändå vad jag kallar försommar och det är något som jag har längtat till.

Just nu är längtar jag till nybryggt kaffe på balkongen, tillsammans med en bok. Den längtan ska uppfyllas direkt. Och med det önskar jag alla en trevlig fredag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.