Njuter av sommaren på balkongen

Efter intensivt pluggande i helgen och i natt, gav jag mig själv en lugn förmiddag. En vanligt svensk sommar är det svalt på min balkong, åtminstone fram till lunch. I den högsommarvärme som råder nu, är det alldeles ljuvlig att sitta där och njuta av förmiddagskaffet och en bok. Jag tror nog att jag glömde tiden en aning idag, satt kanske lite för länge men det var så otroligt härligt att kunna göra det.

Vid tvåtiden har jag full sol på den lilla balkongen och det blir olidligt varmt (åtminstone idag). En promenad och besök på biblioteket blev ett utmärkt komplement för att göra dagen perfekt. Jag hade shorts och solhatt och hela semesterkänslan ramlade över mig. Tänk att få uppleva det i mitten av maj.

Har lite dålig samvete för mitt grupparbetet. Just nu sliter mina gruppkompisar, tror jag. Jag tycker att jag gjort tillräckligt. Det är så dåligt stämning att jag inte riktigt orkar ta tag i det. Typ alla problem och risker som jag varnat för, har förverkligats. Jag vill inte vara den som säger ”vad var det jag sa”, så jag håller låg profil. Efter som de själv valt att inte lyssna, så kan de gott få slita nu. Jag känner inte igen mig själv i det tänkandet, men det är kanske mitt nya jag. Eller så har jag fått solsting.

5 tankar på “Njuter av sommaren på balkongen

  1. Jag tycker att du gör helt rätt! Att säga ”Vad var det jag sade” leder ingen vart men det är hög tid för övriga att ta sitt ansvar nu. Själv hade jag höga ambitioner vilket inte alla hade och jag minns min frustration när vi hade grupparbeten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.