Är det lördag?

Har tillbringat några dagar hos mina föräldrar, för att hjälpa dem med allehanda saker. Det blev intensiva dagar och sedan bråttom hem för att försätta med ännu ett grupparbete. Vardag och helgdag får ihop till ett och jag försöker bara att få tiden att gå ihop.

I den mån det går försöker jag även njuta av våren, eller om det är försommar. Hos föräldrarna blev det mycket trädgårdsarbete och här hemma sitter jag på min balkong och har det bra. Tyvärr är det dock svårt med datorn på balkongen, det blir för ljust, men läsa teori, föra handanteckningar och redigera texter går bra.

Ett säkert tecken på att det faktiskt är lördag är att jag ska kolla Eurovision Song Contest i kväll. Jag har missat deltävlingarna och ser fram emot att få se finalen. Har en tidigare klasskompis som delar som låtskrivare, så jag måste ta reda på vilket land han tävlar för. Jag är även lite sparsam med kommentarer på Facebook. Även om jag inte alltid gillar den musik han gjort, så är det ju ändå stort att han är där.

7 tankar på “Är det lördag?

 1. Vi ska också se Eurovision Song Contest i kväll men vi har medvetet avstått ifrån att se semifinalerna. Jag tycker det är mer spännande att höra låtarna för första gången i kväll. Fast Ingrossos har jag självklart hört men ingen annan. Må bästa land vinna!

  Trevlig kväll!

  • Jag ser nog mest av tradition och för att försöka förstå trender. Jag ser inte det stora i det svenska bidraget men vill gärna veta hur det går. Och jag har gärna fel.

   • Jag är inte heller imponerad av Sveriges låt men vill veta hur det går. Om inte annat så lär det bli det stora samtalsämnet hos eleverna på måndag 😀

 2. Ps. Hoppas det går bra för din gamla klasskompis. Även om hans låt inte skulle visa sig vara den bästa så är det verkligen stort ändå. Ds.

  • Det har visat sig att han har varit med och skrivit två låtar. Det imponerar på mig. Vem kunde ana det när vi stod tillsammans som skolpoliser eller försökta bilda ett hårdrocksband.

 3. Jorå, som bekant kollade jag också. Men det är inget för mig – längre. Fast jag gillade Israels låt och är glad att den vann.
  Jag har också haft en fd skolkompis som har varit med och tävlat, dock inte denna gång. 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.