Ser ljuset

Det här har varit en väldigt tuff termin för min del. Jag har aldrig behövt plugga så mycket och så hårt och samtidigt prestera så dåligt. Det är en trist kombination. Nu börjar jag se ljuset i den mörka tunneln. Troligen kan vi lämna i ett grupparbete i kväll. Då kan jag fokusera på ett annat, större grupparbete med deadline nästa vecka och sedan är det bara en slutskrivning bra. Om man skriver bra, så kan man få skriva en VG-uppgift men jag börjar ana att det inte är aktuellt för min del.

Idag var jag till ett lokalt centrum för att hämta postpaket. När jag var där satte jag mig på ett café för en kopp kaffe. Det var inte planerat men det var så oerhört skönt att bara få sitta ner en stund och bra glo. Bara tänka utan att göra något. Det blev en sådan paus, där man plötsligt inser hur trött man är.

Lite ny ork lyckades jag samla redan i kväll. Jag träffade en fd kollega och vi var på ett föredrag (typ föreningsmöte) inom den bransch som jag jobbat i tidigare. Det var jättekul att träffa branschfolk igen och diskutera aktuella frågor. Det är sådant som får mig att verkligen längta tillbaka till branschen igen.

Men först ska jag ta hand om föräldrarna, sedan plugga klart den här terminen och sedan ska jag unna mig ett riktigt långt sommarlov. Det är en plan!

 

5 tankar på “Ser ljuset

  1. Bra plan! Du har kämpat hårt, men snart är det lov och ledigt. Har själv tappat ork för tillfället och behöver nåt att se fram emot på semestern. Hmmm…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.