Baksidan

Det tycks som att det finns minst två sidor av det mesta. Där man ser en positiv framsida, kan även en negativ baksida anas.

Igår kväll satt jag länge på balkongen. Det var som att sommaren var här igen. Det blev lite svalare när solen försvann från balkongen, men det var inte värre än att ta på sig en tröja. Det mörkande sakta och blev så mysigt att sitta med tända ljus och bara njuta. Det var en behaglig temperatur väldigt många var ute, både på balkonger och uteplatser och på gatorna. Som gjort för att fira våren och den annalkande sommaren.

Antagligen var det många som firade. Idag läser jag som sönderslagna lampor i gångtunnlar, sönderslagna busskurer mm. Några tycks ha roat sig rejält på samhället bekostnad under sin kvällspromenad. Baksidan av sommarens första kväll är inte så vacker. Eller är det baksidan av alkohol och berusning, som jag ser?

6 tankar på “Baksidan

  1. Tyvärr så lockar värmen ut lite för många med för hög promillehalt i blodet. Själv tror jag att det var den avgörande orsaken. Men tyvärr så går den hand i hand med fint väder…

  2. Förstår inte munterheten i att slå sönder saker och ting. Begriper det inte alls.
    Trist när det händer!

    • Tycker att någon borde veta vilka de skyldiga är. Oklart om det hjälper men jag hoppas att det finns vänner, föräldrar och ett samvete som kan tala med förvarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.