Bästa kvällspromenaden

Möjligen så har jag kombinerat min prokrastinering med vårtrötthet. Efter en stunds pluggande, tog jag en kort paus som blev betydligt längre eftersom jag föll i djup sömn. Vaknade lite förvirrad men ändå lycklig då solen äntligen visade sig. Perfekt för en kvällspromenad.

Eftersom jag numera är vansinnigt trött på min standardrunda, valde jag att gå till ett av ”mina” bibliotek för att lämna några böcker. Jag hittade helt nya vägar, trots att jag bott här så länge. Det blev en jätterolig upptäcktsfärd, där jag hittade stigar jag inte trodde fanns. Det var kyligt men ändå så otroligt vackert att se hur solen gick ner i sjön. Tänk att den magins finns så när och alldeles gratis.

Nu kommer jag att kunna somna gott!

2 tankar på “Bästa kvällspromenaden

  1. Det är alltid roligt när man hittar nya promenadvägar för det blir lätt att man går samma promenader annars. Vi har några vi alternerar mellan men Miss E är så van att hon hittar direkt!

    • Jag är ute ungefär en timme, varje promenad. Om jag är rask, kommer jag långt och då kan jag variera ännu mer. Men självklart försöker jag undvika de stora vägarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.