Rött

Jag har blivit förtjust i rött. Har visserligen alltid gillar färg, har en del rött i hem och garderob men jag har nog ännu mer cerise. Jag passar bäst i kalla färger. Rött som går mot orange är inte min färg och utesluts därför av mig. Andra röda nyanser är välkomna.

Härom veckan råkade jag ramla över en klarröd tröja. När jag provade den, förvandlades hela jag – jag såg så mycket piggare ut. Jag köpte tröjan och älskar den. Jag har även målat naglarna röda och börjat leta fram mina röda väskor och sjalar. Det var länge sedan jag använde allt detta.

För mig är inte utseendet det allra viktigaste och just i detta fall är det känslan jag älskar. Jag känner mig glad och fri, öppen och nyfiken. Den känsla vill jag vara kvar i.

Annonser

8 tankar om “Rött

  1. Roligt med nån som vågar färg! Själv känner jag mig för evigt fast i tjockis-svart. Tur att kläder inte är nåt stort intresse för mig, det hade blivit väldigt tråkigt då…

    • Jag har alldeles för mycket i svart. Det är ju snyggt! Jag gillar att bära svart och skarpa konstraster tex klarrött eller stark cerise. Eller många olika färger tillsammans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.