Vandringsdrömmar

Traditionen att sitta framför tv:n och titta på Vasaloppet håller i sig. Under några år drömde jag om att åka loppet. Sedan förändrades drömmen till att istället vilja vandra sträckan. Så blev drömmen sann, då jag vandrade hela Vasaloppsleden. De senaste åren har jag tittat lika mycket på loppet som omgivningen. Jag kan inte sluta att kommentera: där har jag gått, där tog jag rast, där har jag sovit … Nu börjar en ny dröm ta form. Jag vill nog gå leden igen. Men lite annan planering än första gången. Kanske en annan årstid. Framförallt i bättre väder.

 

6 tankar på “Vandringsdrömmar

    • Vasaloppsleden är mycket lättvandrad. Det finns stugor på några ställen där man kan sova över ( de önskar få en symbolisk summa). Det knepiga är att transporten. Det är ju ingen rundslinga och det är begränsat med bussar. Annars hade det varit idealiskt för kortare turer. Men… väldigt trist natur….

  1. Pingback: Plugg och koppning | På Gång

  2. Spännande. Hur många dagar kommer du dela upp det på?
    I fredags natt tänkte jag på hur varmt och skönt det var i våras, när hjortronen blommade och jag plockade skräp i de blöta myrarna. Nu längtar jag också efter vandringar, och varma årstider.

    • Låter härligt med våren. Jag vet inte än. De första delarna tarvar lite mer tid medan den sista delen går fort. 3-3,5 dagar är nog lagom för mig men det beror lite på kommunikationer till och från.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.