Skanna dokument

Igår var jag på en intervju som avslutades med att personen bad mig mejla ett betyg från senaste arbetsgivaren. Jag svarade ”javisst” samtidigt som tankar virvlade runt i skallen: Undrar var jag lagt pappret? Kommer jag att hitta det? Hur ska jag fixa en skanner? Under alla år har jag aldrig varit med om att något frågat efter betyg. Trodde aldrig jag skulle behöva visa upp något sådant.

Ägnade en stund av förmiddagen åt letande, hade tur och fick fram rätt papper. Funderade lite och kom på att jag nog sett en skylt om skanner på biblioteket. Så jag åkte dit. Väl där fick jag en fantastisk service. En vänlig kvinna visade hur jag skulle göra, hjälpte till och dessutom var det gratis. Som skattebetalare är jag fantastisk nöjd och glad över denna fina service. Detta underlättade min dag på ett enastående sätt. Problemet är löst och dokumentet är mejlat till personen som jag hoppas blir nöjd.

 

11 tankar på “Skanna dokument

  1. Tänkte också föreslå foto m mobilen och mejla. Scannar dock supermkt på jobbet, alla läromedel som ska jobbas med gemensamt slänger jag upp på storbild i klassrummet.

    • Skanna blir bra kvalitet. Känner mig lite osäker på om mina kameror klarar att få med den lilla texten, så att personen kan läsa. I det här sammanhanget måste det se snyggt ut och garantera äktheten. Nu är det i alla fall löst.

  2. Enklare – om en inte har nåt annat ärende till bibblan – är att fota med mobilen och mejla därifrån alt. dra över bilden till sin vanliga dator och mejla. Men jag ser att andra redan har föreslagit det…

    • Jag är tacksam för alla idéer. samtidigt som jag måste försäkra kvalitet, Jag tror tyvärr inte att jag kan få superkvalitet med min kamera, så jag lär få skanna även i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.