Mötesmåndag

Dagen har varit fylld av möten. Det började med seminariet ”Mitt hållbara jag” som jag skrivit om tidigare. Vi var ett tjugotal personer som deltog och det var intressant att lära känna nya personer. Även om seminariet inte var så intressant, så gillar jag att möta människor som jag annars inte skulle mött.

På lunchen hann jag till ett bibliotek och lånade en bok, som jag ska läsa till nästa bokcirkelträff. Det gjorde mig nöjd. Jag som köpt alldeles för många böcker genom åren, har köptstopp och ska nu låna på bibliotek. Det har visat sig svårare än jag trott men idag lyckades jag.

Direkt efter seminariet hade jag ett möte med en studiegrupp i skolan. Vi ska ”driva företag” tillsammans och jobbar med vår affärsidé. Jag läser företagsekonomi, hela våren. Det är inte mitt favoritämne men det känna okej.

Det blev en rask promenad genom stan till nästa möte. Kvällen har ägnats åt ett styrelsemöte. Jag har lagt ganska mycket jobb i föreningen den senaste året. Det är kul. Men just idag hade jag gärna fått kvällen ledig.

Det är nämligen min födelsedag. Så nu ska jag njuta resten av kvällen och känna in min nya ålder.

7 tankar på “Mötesmåndag

  1. Pingback: Egenreflektion | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.