Låter benen vila

Gårdagen äventyr runt Edsviken, innebar drygt 47000 steg. Det känns i kroppen idag. Det värker i rygg och ben, särskilt ena vaden. Jag är stel och försöker sakta och försiktigt mjuka upp kroppen. Kanske borde jag ha kortat av sträckan något. Å andra sidan tror jag inte att det är skadligt, även om det gör ont.

Värken är ett gott skäl att ligga på soffan, med benen högt, och plugga. Den här temininen är det företagsekonomi. Det är ett ämne som jag inte läst tidigare, däremot gått någon företagsintern kurs samt lärt mig själv. Jag förstår vissa delar även om jag inte har grunderna. Utmaningen är att jag inte är jätteintresserad, men å andra sidan har jag en önskan om större intresse och att känna ökad trygghet i ämnet. Nu är jag lite för beroende av andra.

En annan utmaning är att hålla sig vaken. Det är så grått och trist ute att ögonlocken vill falla ner och slippa se eländet. Kanske att en promenad kan pigga upp.

 

 

4 tankar på “Låter benen vila

  1. Kan tänka mig att det känns i kropp och ben i dag efter gårdagens långa promenad. Men är det inte så att ont ska med ont fördrivas 😉

    Företagsekonomi har jag läst som en delkurs på juristlinjen. Måste tyvärr säga att det var den tråkigaste av dem alla. Inget för mig alls. Då var nationalekonomin lite bättre.

    • Jag tänker att det är skön-ont, lite nöjd trots allt. Jo, nationalekonomi passar även mig bättre. Men, men, nu är det bara att bita ihop. 5 månader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.