Bra start på veckan

Började dagen med vattenjympa. Skönt att bara hoppa i kläderna och dra iväg, träna och sedan få fixa till sig efter badet. Jag hade dessutom väldig tur då passet var precis i min smak. Det var en bra ledare och inte alltför krångliga övningar, som gör att jag kan ta i ordentligt. Enda nackdelen med denna rivstart på dagen är att jag blev kall. Att bli helt torr i simhallen en utmaning, vilket kändes under den kyla promenaden hem. Jag har varit frusen hela dagen.

For in till stan för att gå på teater. Jag hade lyckats fånga en gratisbiljett till ett genrep på Dramaten. Men när jag var på väg dit, kom ett sms om att genrepet var inställt. Jag blir så otroligt nyfiken om vad orsaken kan vara. Sjukdom? Nervositet? Kris? Det lär jag inte få veta.

Istället för teater blev det fika och shopping. Efter helgens hårda pluggande, kändes det skönt med en ledig dag. En bra start på veckan.

4 tankar på “Bra start på veckan

  1. Synd på genrepet men det blev ju en bra dag ändå. Vattengympa skulle nog passa mig men det finns tyvärr bara under dagtid här så det fungerar inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.