Installera ny skrivare

Jag blev väldigt glad över att få en ny skrivare i julklapp. Under fredagen packade jag upp den men att få den installerad visade sig vara lättare sagt än gjort.

Just nu är jag väldigt nyfiken på hur ”lär dig skriva och rita en bruksanvisning”-utbildningen ser ut. Det som står är säkert sant men bilderna var inte så förklarande att jag kunde tyda dem. Några ytterligare meningar och tydligare bilder hade varit önskvärt. Någon som också vore önskvärt är att alla nödvändiga sladdar ingick. USB-kabeln (för att kunna koppla ihop med datorn) anses vara extrautrusning.

När man bor ensam, så hjälper det inte så mycket att svära eller grymta. Det är liksom bara att bita och ihop och få det att fungera. Och nu fungerar den!

4 tankar på “Installera ny skrivare

    • Tack! Jag är egentligen inte så jätteintresserad även om jag kan en del om teknik. Däremot är jag mån om min självständighet, ”kan själv”-attityden har aldrig lämnat mig och därför försöker jag fixa det mesta själv. Däremot finns annat jag inte gör, jag är tex aldrig barnvakt, där saknar jag kompetens helt och hållet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.