Två problem mindre

Känner mig så lättad av vara av med två av mina bekymmer. Som jag skrev om tidigare, behöver jag lägga en hel del tid på att sälja in för att får göra skoluppgifter på företag eller i organisationer. Det har blivit en hel del nej eftersom företag inte har tid att ta emot studenter. Uppsatser är många intresserade av men denna typ av mindre uppgifter som vi gör nu är inte lika intressant.

Igår förmiddag satt jag förberedd för att göra en säljande presentation via telefon för en grupp. Mötet blev dock inställt pga sjukdom och jag började bli orolig om jag skulle få uppdraget. Jag har fått nej från ett tio-tal olika företag, och orken börjar tryta för att börja om igen. Idag fick jag ett mejl, att gruppen som jag skulle träffat är positiva och jag kan dra igång arbetet. Hurra! Nu har jag att göra resten av terminen och det ser jag fram emot jättemycket.

I gårkväll var jag på ett styrelsemöte. Det var ett långt möte eftersom vi har en del bekymmer att ta tag i. Helt plötsligt inser jag att jag kan kombinera en del av problemlösandet med en av mina skoluppgifter. Jag tog mod till mig och frågade om det var okej och de övriga i styrelsen blev jätteglada. Det blir en win-win för oss alla och det känns så himla bra att få göra nytta. Hurra!

Det här var två tunga orosstenar som jag burit på så idag känner jag mig både lättad och glad. Så härligt när saker och ting faller på plats. Enda nackdelen är att jag dragit på mig väldigt mycket arbete. Som vuxen och erfaren är förväntningarna lite högre än om en ung student gör samma uppgift. Det kommer att ta mycket tid men det känns helt okej.

4 tankar på “Två problem mindre

  1. Så skönt att det föll på plats och att du har två bekymmer mindre. Förvisso mycket arbete men jag hoppas att det ska bli givande. Win-win är liksom bara att tacka och ta emot 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.