Hårt arbete i drömmarna

Det här med drömmar är ju spännande och fascinerande. Jag tror att de säger mycket men jag har mycket svårt att tolka dem. Jag anar att mycket bearbetas under nätterna och att drömmarna kan ge information.

När jag vaknade i morse, så blev jag mest full i skratt. I natt drömde jag om att jag fick hoppa in för Annie Lööf och när jag var klar med det, kom Jan Björklund och ville ha min hjälp. Jobbigt, jobbigt, kanske inte är så konstigt att jag är trött. Hur som helst, den drömmen väljer jag att inte tolka. Mer som en roligt minne att le åt.

Annons

8 tankar på “Hårt arbete i drömmarna

      • Det tror jag. Det är väldigt personligt. Jag har läst någonstans att tolkning när något vi kan/bör göra själva dvs det är våra egna tankar om drömmen som är relevanta. Tydning är något annat.

    • Har läst någonstans att man kan ha ett block vid sängen, så att man kan skriva upp direkt när man vaknar och sedan reflektera över drömmen. Jag har testat någon enstaka gång och det var intressant. Även om jag ofta minns drömmar, så fanns små (troligen viktiga) detaljer som jag såg först då jag kollade på mina noteringar.
      Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.