Listor

Att arbeta eller plugga enskilt och på egen hand kan innebär att man distraheras av olika saker, saker som tar uppmärksamhet. Vanligt är att det helt plötsligt uppstår ett behov av att städa, diska eller vattna blommorna när man egentligen borde plugga.

Jag har sedan en tid tillbaka försökt skriva ner alla sådana tankar som dyker upp. Istället för att gå och plocka ur tvättmaskinen direkt när jag sitter och läser, så skriver jag upp det på en lista. När jag läst klart, tar jag tag i listan. Detta gör att jag kan plugga mer koncentrerat Jag tillåter inte mig själv att bli avbruten, ideligen. Samtidigt gör listan att jag inte glömmer bort allt viktigt jag kommer på under tiden.

Något som är intressant är att kolla på listorna. Det är ju helt otroligt så många tankar som dyker upp. Många bloggidéer, utvecklingsidéer, nya projekt och nödvändiga måsten. En del är så dumt att man kan stryka det direkt men mycket visar på den längtan som finns inom mig.

Det är lite kittlande att spara listorna och se vilka mönster som träder fram. men kanske är det ändå bäst att inte analysera listorna för djupt. Vissa saker kan få förbli outforskade.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.