Förfärlig fredag

Det är en förfärlig fredag, full av besvikelser.

 • Morgonkaffet uteblev då mjölken var sur.
 • Har fått besked om utebliven framgång i en tävling som jag hoppats mycket på.
 • Har fått besked om att jag inte fått ett jobb som jag sökte april. Trots ovanligt lång process, många samtal och intervjuer, så får jag ett standardmejl till svar. Jag har sedan länge gjort klart för mig själv att detta inte är mitt drömjobb, men jag hade förväntat mig ett telefonsamtal eller något mer personlig mejl. Lite respekt helt enkelt.
 • Saknar ett annat besked från en extern part som gör att jag inte kan lämna in en skoluppgift enligt deadline, förvisso frivillig men ändå.
 • Har ont i huvudet eftersom jag slog pannan i en cementvägg igår. Det blev inget blåmärke eller bula men det ömmar och gör ont. Det känns inte alls bra med ihållande värk.
 • Skar mig på ett glas som gick sönder när jag diskade och det blev ett långt och djup sår, som både värker och påverkar rörelsemönster.
 • Sårande ord från person som jag trodde kunde visa respekt.

Det är fredagen den 13:e. Jag tror inte på skrock men just den här fredagen får mig att tillfälligt undra. Vill helst bara dra täcket över huvudet. Imorgon är en ny dag och då är det dessutom tillåtet med lördagsgodis.

Annons

17 tankar på “Förfärlig fredag

 1. Vissa dagar är bara helt fel, morgondagen kan bara bli bättre. Kanske blir det litet lördagsgodis här, vad vet jg så här dags.

  Önskar dig en fin helg utan en massa tråkiga besked eller känslor.

 2. Sådana dagar är hemska, enda trösten är att det går över, det känns säkerligen bättre idag, i alla fall lite bättre. Man får vara snäll mot sig själv och göra mysiga saker och äta gott.

 3. Pingback: Tärande förtretelser | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.