Mätt och glad

Nu ska jag skryta. Nej, jag tycker inte om skryt men idag ska jag fira min framgångar och även våga skriva om.

Ägnade förmiddagen åt lektioner via webben. Det gick så bra. Jag lyckades interagera med klassen som satt på skolan i Visby, med föreläsarna samt med de andra deltagarna på som också var med via webben. Jag gör det för min egen skull och jag gör det för att vara en förebild för att få till en förändring. Många av mina distans-kompisar har gett upp att vara aktiv och interagera och sprider negativa kommenterar. Så illa är det inte. Vi kan få till en förbättring och det lyckades jag visa idag. Jag är så glad.

Inte nog med det. Idag har jag lärt mig att laga panerad rödspättafilé men kokt potatis och romsås, helt baserat på färska råvaror. Bland det godaste jag ätit. Jag är i himlen! Och klockan är bara två på eftermiddagen.

 

9 tankar på “Mätt och glad

  1. mmums, det låter gott! Du som brukar skriva att du inte kan laga mat! Har du slagit dig på den ”banan” nu? Har man tid, som jag har nu, tycker jag det är kul att laborera med nya recept och nya smaker.

    Bra gjort av dig om du kan bryta trenden av negativa impulser i gruppen. Det behövs mycket för att bryta negativa mönster. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.