Intresse för coachingsamtal?

Under hösten ska jag gå en utbildningen i coaching. Det är inte den samma som vårens utbildning vilket ger ett vidgat perspektiv i hur coaching kan användas. I utbildningen är praktik obligatoriskt. Jag undrar därför om någon är intresserad.

Det handlar om sex coachingssamtal under v 36-42. Varje samtal är ca en timma. Jag är mycket flexibel i att hitta tider som passar. Vi kan träffas, samtala via telefon eller skype. Förutsättning för att träffas är att det ske i Storstockholmsområdet. Jag föreslår exempelvis ett café eller bibliotek där vi kan sitta lite avskild. Självklart bjuder jag på fika.

En framgångsfaktor för ett bra samtal är att ha ett tydligt tema eller ämne. Det kan något du vill förändra, något som är knepigt att hantera eller som du på något sätt behöver få perspektiv på. Coaching är helt på klientens villkor och allt sker under sekretess.

Om intresse finns så berättar jag gärna med. Skicka PM eller annan personlig signal så att vi kan ta kontakt.

10 tankar på “Intresse för coachingsamtal?

    • Tack! Coachingsamtal är givande för båda parter. Jag är glad att det sprids så att det inte längre enbart är idrottsstjärnor och företagsledare som kan ta denna hjälp.

  1. Lycka till! Tror nog du finner någon som tar tillfället i akt… Kanske någon bloggare, eller någon annan i din omgivning. Hur är det, bör de du ska cocha vara helt okända eller någorlunda okända för dig. Alltså inte personliga vänner?

    • Tack! Det bästa är om det är bekanta eller ytligt bekanta dvs inte familjen och nära vänner. Person som jag inte känner går också bra, men är förstås svårare att hitta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.