Att få sträcka ut sig helt

En av dagens sköna stunder var i simhallen. Det blev ett tidvis tufft pass men samtidigt är simningen skonsam och skön. Det jag behöver extra mycket ju nu är att få sträcka ut mig, att få ta ut rörelserna och det fungerade ju utmärkt i vattnet. Mina spända muskler fick träning och stretch och det var mycket välgörande.

Under sommaren har jag tänkt mycket på yoga. Jag tror att det skulle göra mig gott. Just att få tänja och stretcha, arbeta med rörlighet, är något mina problematiska axlar längtar efter. Högst sannolikt är det något hela kroppen skulle uppskatta. Simningen är bra men yoga bör kunna ge ett bra komplement.

Tyvärr har jag ingen disciplin för hemmaträning, jag behöver gå på pass. Utbudet är stort men det handlar även om prioritering. Promenader och simning ska samsas med drömmar och Indoor Walking och Yoga. Kanske att jag även behöver lite tid för styrketräning på gym. För att hinna med flera pass i veckan och därtill vila, skulle jag behöva åtminstone 10 dagar i veckan och det har jag ju inte. Jag behöver en realistisk plan. Samtidigt tror jag att det är bra att tänka efter innan jag skuttar iväg och köper träningskort. Känna, tänka, blogga är en bra kombination för kloka beslut.

6 tankar på “Att få sträcka ut sig helt

  1. Hahaha.. 10 dagar i veckan skulle inte vara så dumt!! Annars funderar jag ibland på att ett mer rörligt yrke skulle sitta fint. Då kan man ju lata sig mer på fritiden, utan dåligt samvete.

    • Mycket bra idé. Det ska jag fundera på. Jag tror att sjuksköterskor går många steg men deras lön intresserar inte mig.
      Drömjobbet är ”spår-målare” dvs de som målar på träden för att markera vandringsleder. Tyvärr är det nog inget heltidsjobb.

      • Hahaha.. Nä, tyvärr är det nog inget heltidsjobb.. Mitt drömjobb är nog inte heller så realistiskt.. nämligen att ta hand om Ålös mjuka elefanthudar (läs klipphällar). Skulle kunna hänga där, pensla bort sand och klappa om dem året runt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.