Doft av mandarin

Under min senaste resa var min packning bristfällig. Jag saknade bland ”rätt” necessär. Det viktigaste fanns med men när jag bor på hotell vill jag gärna ha med lite vardagslyx som härliga krämer, ansiktsmask mm. Allt sådant låg kvar hemma i en annan necessär. Nu är det ju inga problem att hitta ersättningar när man är i en storstad, men det är förstås onödigt.

Jag har en barnslig förtjusning för body butter. Vid senaste resan upptäckte jag dessutom rea på The Body Shop så jag kunde få handla olika varianter till bra pris. En av de jag valde hade en citrusdoft som förde tankarna till syrlig karamell med mandarinsmak. Jag smörjde in mig och njöt. Det kändes gott i solskenet. Även om jag inte brukar ha den doften så var den rätt just där och då.

Nu är jag hemma och tycker att samma doft känns väldigt ”semester”. Det är lite lika härligt att känna sig som en syrlig karamell när jag sorterar tvätt.

 

Annons

13 tankar på “Doft av mandarin

  1. Håller med om att body butter är härligt att använda. jag har en oliv men kan inte tycka den doftar så mycket. Och jag har även en liten droppe parfym. Funderar på det ni skriver om att lukta som marabokaka – då används ingen parfym gissar jag?

    • Olika produkter doftar olika mycket men som jag förstår det beror det även på våra kroppar hur vi harmoniserar med olika dofter. Men starka dofter i krämer är ju svåra att kombinera med parfym, tycker jag. I stark mandarindoft använder jag inte parfym.

      • Jag använder deras produkter inte så mycket till vardags däremot gillar jag att ha med deras ”mindre” produkter vid resor. Småförpackningar med body butter är helt perfekta att ha med i packningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.