Etthundra mil

img_6556Etthundra mil av Jojo Moyes är en minst sagt händelserik berättelse. Genom olika berättarröster får vi följa en unga kvinna och hennes barn och en hund på en resa där även en man finns med. Kvinnan har det inte lätt. Hon har det mycket svårt ekonomiskt sett och problemen haglar över henne. Samtidigt är hon varmhjärtad, optimistisk och handlingskraftig. Mannen har det inte heller så lätt men med problem av helt andra slag, dessutom är han både rik och snygg.

Det kommer sig så att de beger sig ut på en bilresa. Det blir en resa med många bottnar. De reser genom Storbritannien, de reser genom samhällsklasser och det gör personliga resor. Och som sagt, det händer saker hela tiden.

Efter att ha läst andra böcker av Jojo Moyes så vet jag att hon skriver bra och medryckande. Det gäller även denna bok. Jag tänkte flera gånger, att jag har läst liknade berättelser tidigare där resor och relationer står i centrum, ändå måste jag läsa vidare. Den är svår att lägga ifrån sig.

Det är en underhållande bok, med otroligt många händelser på kort tid. Det är ingen bok som fastnar i hjärtat och minnet men det är välskrivet och inte alls dåligt. Ibland behöver man ju även denna typ av berättelser.

Annonser

2 thoughts on “Etthundra mil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.