Julklappar

img_6289För mig kommer årets jul bli annorlunda, inte alls lika andra jular. Men trots allt som hänt, eller kanske på grund av, så vill jag göra julen så meningsfull som det bara går. Ett sätt är att ge klappar till utsatta barn. Det finns ju många som behöver omtanke och det kan jag bidra med. På något märkligt sätt så känns det som att klappar som jag inte kan ge min brorson, kan göra nytta på annat håll och att det är ett sätt att hedra hans minne, att vi tillsammans gör julen bättre för andra barn. Det ger i alla fall en mening för mig.

Idag lämnade jag ett gäng paket. När jag la dem under granen, så kände inte högen så imponerande, så jag tror att jag ska fortsätta min klappinslagning. Jag har mer att ge!

img_6293

Jag lämnar mina klappar på Nordic Choice Hotels och de skänker även pengar till UNICEF-projektet Sweet Dreams, för varje klapp man lämnar.

Annonser

8 thoughts on “Julklappar

    • Minns så väl när jag jobbade inom äldrevården. Så många som var ensamma alla dessa helger. Därtill barn som är utsatta, människor som ännu inte har hittat sina jultraditioner. Det är en jobbig tid för många.

    • Var och en får hitta sitt sätt och det här är ett av mina sätt. Känns bra att göra något konkret, även om det många gånger är bättre att skänka pengar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.