Utflykt

I natt när jag skulle somna, så lovade jag mig själv att jag skulle få åka vart jag ville under fredagen. En dag att tillbringa precis som jag känner för. Jag kan sätta mig i bilen och åka vart jag vill, ta tåget någonstans, ge mig ut och vandra eller bara lägga mig på närmaste gräsmatta. Jag gav mig själv möjligheten att välja helt fritt, helt efter hjärtat.

Jag valde båt i Stockholms skärgård. Jag gick upp tidigt och hann på så sätt med en promenad genom ett soligt Stockholm. Det är så vackert i morgonsolen; Operan, Riksdagshuset, Slottet och Grand Hotell. Jag älskar dessa vyer.

Jag valde att ta en båt till Utö. Redan är lång, och jag uppskattar mycket att koppla av på båten. Jag kan lämna vardag och bara vara i nuet. Det betyder mycket. Solsken, frisk luft och vackra vyer gör gott.

Så sent som igår var det flera fina bloggvänner som skrev om längtan till havet. Jag delar inte riktigt denna längtan, men för korta stunder så uppskattar jag det mycket. Jag drömmer inte om att bo vid havet, men att få ge mig ut på båtutflykt och upptäcktsfärd är något som jag uppskattar i stunden. Njutbart på alla sätt.

IMG_5359(1)

3 tankar på “Utflykt

  1. Pingback: Lördagsutflykt | På Gång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.