Måndag igen

IMG_3114Så blev det måndag igen. Precis som vanligt trots att hela mitt liv och min tillvaro känns helt annorlunda än förra måndagen. Jag ska jobba denna vecka och nästa vecka och sedan är det semester. Det fanns en del planer men eftersom det nu kommer en begravning i semestern så måste planeringen göras om. Tyvärr finns ingen lust och längtan. Ingenting känns särskilt kul nu. Jag låter det vara.

Igår, innan besöket vid kyrkogården, besökte jag min bror. Det är svårt. Svårt att vara till hjälp, svårt att räcka till. Var och en ha sin egen sorg och saknad. Försöker hjälpa till, men det finns inte så mycket att göra. Bara att finnas till. Min egen sorg och saknad gör ont, att se min bror och hans dotter lida adderas till den smärtan som redan finns.

Ikväll har jag tittat på bilder, tittat på dödsannonsen och försökt acceptera. Jag får inte så mycket annat gjort. Så får det vara, några dagar till. Även sorgen får ta sin tid.

 

Annonser

11 thoughts on “Måndag igen

    • Det är ju en lugn period nu, så jag kan dessutom låta den få ta den tid det tar. Kanske därför som även gammal sorg kommer ikapp mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s