Eurovision

Så var det dags igen för Eurovision Song Contest. Som barn var detta ett av årets höjdpunkter. Numera är det inte riktigt så, men visst gillar jag tv-festen.

I år har det varit för mycket i mitt liv, jag har inte sett semifinalerna och jag har inte heller besökt ”eventbyn” i Stockholm city. Men ikväll ska jag titta. Jag har visserligen inte koll på startlista, har inte hört låtarna så allt blir nytt. Mina förväntningar är stora.

Till min glädje har en barndomskompis varit med och skrivit en av låtarna som är med i finalen. Han drömde redan som liten om att jobba med musik och det har ju gått bra för honom. Jag har varma minnen från när vi spelade i ett band som han satt ihop. Vi var ingen framgång, kan jag erkänna, men jag är väldigt glad att han har med en låt ikväll. Nu undrar jag förstås hur den låter!

Annonser

2 thoughts on “Eurovision

  1. Hoppas det gå bra för din barndomskompis i dag. Gick i samma klass som Nisse Hellberg dom sedan startade bandet Wilmer X så visst är det kul att följa gamla bekanta. Jag har inte heller tjuvlyssnat vilket gör det hela mer spännande! Må bästa låt vinna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s